Μόνο ΠΑΣΟΚ: Η εντυπωσιακή πρωτοχρονιά του 2000 - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο πλαίσιο της κατηγορίας «.... με ΠΑΣΟΚ,....με ΣΥΡΙΖΑ» έρχεται να προστεθεί αυτό το βίντεο του 2000 που κάνει το γύρο του ελληνικού ίντερνετ.

Τότε που όλα ήταν extra large, λεφτά υπήρχαν και η πρωτοχρονιά δεν είχε ακίνητες ρόδες. Είχε χορωδίες, βεγγαλικά και πασοκικό μεγαλείο με Μίκη Θεοδωράκη, Ακρόπολη και πολλά βεγγαλικά.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 02, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόνο ΠΑΣΟΚ: Η εντυπωσιακή πρωτοχρονιά του 2000 - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator