Βασίλης Νανόπουλος: «0,30 € ανά κυβικό να χρεωθούν όλες οι παλαιές οφειλές στο Δήμο Κορινθίων» - ΒΙΝΤΕΟ

0Βασίλης Νανόπουλος : 0,30 € ανά κυβικό να χρεωθούν όλες οι παλαιές οφειλές στο δήμο κορινθίων – αυτή είναι η πρόταση της Συμμαχίας Πολιτών

Η Συμμαχία Πολιτών – κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του δήμου Κορινθίων για το οικονομικό έτος 2017 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της 23/12/2016 έθεσε το θέμα των υπερβολικών, αυθαίρετων, συνήθως χωρίς μέτρηση για αρκετά έτη χρεώσεων νερού.

Επίσης στο δελτίο τύπου της 29.12.2016 αναφέραμε ότι όσοι δημότες έλαβαν προσφάτως αδικαιολόγητα υψηλές χρεώσεις νερού πρέπει να υποβάλλουν ενστάσεις στην ΔΕΥΑΚ για τη διόρθωση των εις βάρος τους λαθών θεωρώντας ακριβή την απάντηση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚ ότι μόνο 5% είναι τα λάθη .

Επειδή τώρα διαπιστώνεται ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των υπερβολικών, αυθαίρετων χωρίς μέτρηση για αρκετά έτη χρεώσεων από την πλειοψηφία του δήμου Κορινθίων , προτείνουμε όλες οι παλαιές οφειλές να χρεωθούν με την ελάχιστη τιμή ανά κυβικό μέτρο δηλαδή 0,30 € και να συμψηφιστούν με μελλοντικές χρεώσεις ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά οι πληρωμές όσων έχουν πληρώσει ήδη .

Επίσης προτείνουμε να μειωθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία και το προηγούμενο άλλων δήμων π.χ. του δήμου Αγρινίου το τιμολόγιο των δημοτικών διαμερισμάτων όπου έχουν νερό μη διυλισμένο , μη πόσιμο, δεν έχουν συνδεθεί με δίκτυο αποχέτευσης κλπ .Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών
και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Νανόπουλος: «0,30 € ανά κυβικό να χρεωθούν όλες οι παλαιές οφειλές στο Δήμο Κορινθίων» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator