Ο Τσίπρας χρεώνεται πλέον προσωπικά τον Ζουράρι και κάθε ανόητo

0Η δήλωση του Ζουράρη ότι «το να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο», αποτελεί το πλέον αποτρόπαιο παράδειγμα εθνικής ελεεινότητας και απύθμενης πολιτικής βλακείας.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Το θέμα είναι πατριωτικά επώδυνο και πολιτικά απεχθές, είναι δε λάθος να αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη γελοιότητα του άθλιου Ζουράρη. Όχι! Αναδεικνύει κατά δραματικό τρόπο την ποιότητα των μελών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και , δυστυχώς, την ανικανότητα του πρωθυπουργού της χώρας να επιλέγει υπουργούς και συνεργάτες που να διαθέτουν ποιότητα και ήθος.

Πόσους ανόητους, γραφικούς, τραμπούκους, με επικίνδυνες εθνικές απόψεις έχει μαζέψει πια ο κύριος Τσίπρας σε αυτήν και στην προηγούμενη κυβέρνηση; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι διέθετε κάποιες ικανότητες, η απάθεια και η επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει δηλώσεις όπως τη σημερινή του Ζουράρη ( την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί ολόκληρη την ΕΕ) τις ακυρώνει εν τη γενέσει τους.

Αναρωτιέται εύλογα ο κάθε πολίτης, γιατί ο πρωθυπουργός δεν απέπεμψε σήμερα τον υφυπουργό Παιδείας; Ο κύριος Τσίπρας δεν μπορεί να συγκροτήσει μια σοβαρή κυβέρνηση αξιοπρεπών πολιτικών και διαπραγματεύεται τις τύχες της χώρας σε Βρυξέλλες, Βερολίνο κλπ; Επιτέλους, τι ποιότητας άνθρωποι μας κυβερνούν τούτες τις τραγικές στιγμές;

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για την Ελλάδα, τον όποιο πολιτικό πολιτισμό μας, την εθνική μας σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Η κοινωνία έχει κουραστεί από αυτή την απύθμενη ανευθυνότητα, την εγκληματική έλλειψη στοιχειώδους πολιτικής ευπρέπειας. Ζούμε ένα παραλογισμό, μια τραγωδία τα αποτελέσματα της οποίας πρέπει να απευχόμαστε όλοι να τα ζήσουμε!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τσίπρας χρεώνεται πλέον προσωπικά τον Ζουράρι και κάθε ανόητo"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator