ΒΕΛΟ: Οι Ομάδες Ενεργοποίησης της Συλλογικότητας τιμούν όλους τους συνανθρώπους μας

0


Αυτά τα Χριστούγεννα, οι Ομάδες Ενεργοποίησης της Συλλογικότητας, τιμούν όλους τους συνανθρώπους μας που αψηφούν την ιδιοτέλεια και τον ατομικισμό και με ταπεινότητα προσφέρουν στο συνάνθρωπο.
Παράλληλα καλούν όλους, μικρούς μεγάλους, να μειώσουν το φόβο και την ανασφάλεια, μέσα από ομάδες εθελοντισμού και προσφοράς.

Είναι στο χέρι μας να βρούμε το χαμόγελο και την ελπίδα μας. 
Να ανακαλύψουμε τον Άγγελο που έχουμε μέσα μας! 
Να ζήσουμε το θαύμα της Αγάπης!

Σας περιμένουμε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από τις 16μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στο Βέλο Κορινθίας.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΕΛΟ: Οι Ομάδες Ενεργοποίησης της Συλλογικότητας τιμούν όλους τους συνανθρώπους μας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator