Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια...

0



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Η πιό δύσκολη ημέρα της βδομάδας είναι για το blog η Δευτέρα.
Το δευτεριάτικο σχόλιο πάντα είναι ένα πρόβλημα...
Το σαββατοκύριακο το blog αποφεύγει να ακούει ειδήσεις, αποφεύγει να συγχίζεται, προσπαθεί να μιμηθεί την ζωή όπως θά 'πρεπε να είναι χωρίς προδότες και προδοσίες.
Ως εκ τούτου αποφορτίζεται, και ώσπου να ξαναφορτίσει πάλι (κοινώς: να φορτώσει) έχει φτάσει ήδη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Έτσι και σήμερα, για να πιάσουμε πάλι την μουρμούρα πρέπει να πιαστούμε από μιά φράση που το blog άκουσε στις πρωινές ειδήσεις:" Οι διαπραγματεύσεις με τους "θεσμούς" μπλα, μπλα, μπλα, και μπλα, μπλα, μπλα,..οι απόψεις για τα εργασιακά φαίνεται να είναι αγεφύρωτες..."

Ρε πόσες φορές έχουμε ακούσει το ίδιο παραμύθι χωρίς να ντρέπονται διόλου αυτοί που μας το λένε;

Ρε δε θα βρεθεί ένας σταθμός, ένας εκφωνητής που να πεί:

"Όχι ρε, αυτή τη μ@λακία δεν την εκφωνώ πάλι, αντέστε @@@@θείτε!
Τί "αγεφύρωτες" και παπαριές και μύδια καλαβρέζικα;
Αφού ρε ξεφτιλισμένοι κι αυτή η "διαφορά" θα "γεφυρωθεί", και μάλιστα εσείς θα την "γεφυρώσετε", για να πάρετε τα φράγκα (που σκ@τά στα μούτρα σας θα πάρετε, όλα στους τοκογλύφους πάνε και χρεώνονται στον λαό), αλλά προπαντός για να παραμείνετε στην εξουσία.
Αφού κάθε διαφωνία και ρήξη με τους "θεσμούς" -που "θεσμοί" να σας ψάλλουν- θα σημάνει για εσάς το τέλος της καρέκλας.
Είσαστε ρε αναλώσιμοι για τους "θεσμούς" -που θεσμικά να ψοφήσετε.,
Περιμένουν κι άλλοι "πρόθυμοι" στην ουρά. Δεν τελειώνουν οι προδότες με σας.
Τρέμετε και πετάγεστε στον ύπνο σας μη τυχόν κάτι δεν θα πάει καλά με τις "διαπραγματεύσεις", μη τυχόν και μείνει κάτι "αγεφύρωτο" (κάτι δηλαδή απ' τις εντολές των τοκογλύφων που δεν υπογράψετε) και βρεθείτε εκτός εξουσίας και υπόδικοι για τα εγκλήματά σας.
Σκάστε λοιπόν και "γεφυρώνετε", αλλά μη μας ειρωνεύεστε κι από πάνω δευτεριάτικα πως είναι τάχα αγεφύρωτες οι διαφορές σας με την τρόϊκα.
Παλιάνθρωποι.
Ξεφτιλισμένοι.
Προδότες!"
Φορτίσαμε και φορτώσαμε πάλι πριν την ώρα μας.
Έτσι είμαστε εμείς όμως σαν λαός.
Φορτώνουμε, βρίζουμε, εκτονωνόμαστε.
Και οι άλλοι "γεφυρώνουν"!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator