Τι όμορφα που είναι τα αριστερά μνημόνια και τι καλά… έρχεται η αριστερή… χρεοκοπία!

0



Τώρα που άρχισαν πάλι τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, που προβλέπουν από χρεοκοπία της χώρας μέχρι πολιτική αστάθεια και προβλήματα με τους πρόσφυγες και την Τουρκία, τώρα ο στενός κύκλος του Μαξίμου έστειλε ραπόρτο σε Κουμουνδούρου και Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Διαλαλήστε γιατί χανόμαστε, «ευτυχώς που είναι η Αριστερά αυτή την στιγμή στην εξουσία και παίρνουν οι συνταξιούχοι κανα επίδομα, βολεύουμε και κάποιους σε δουλίτσες και σώζουμε και την ελληνική μας περηφάνεια κι αξιοπρέπεια».

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Από το πρωί ακούμε το όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ζαχαριάδη μέχρι τον Παππά, να μας ενημερώνουν για την συνεργασία του Σόϊμπλε με τον Μητσοτάκη, αλλά και ότι το μνημόνιο της Αριστεράς έχει και …καλές πτυχές! Για την ακρίβεια, ότι το απεχθέστερο των μνημονίων , που φέρει την υπογραφή Τσίπρα, της πολύ προχωρημένης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ … είναι ο, τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί!

Για να δούμε όμως – για να μην τρελαθούμε – τι μάθαμε εμείς στην πραγματική ζωή:

Μάθαμε ότι αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα – παρωδία μπλόφαραν ( στα πλαίσια της φοβερής διαπραγμάτευσης). ΝΑΙ εννοούσαν αλλά για λογούς τακτικισμού ψήφισαν ΟΧΙ για να εφαρμοστεί η πολιτική του ΝΑΙ , των γερμανοτσολιάδων, των πουλημένων, των νενέκων, των προδοτών.

Μάθαμε ότι ο κατ εξοχήν υπουργός – σταρ των σκληρών διαπραγματεύσεων και των παιγνίων, κύριος Βαρουφάκης, είχε την ίδια θεωρία με τον Σόιμπλε και καθώς φαίνεται, βρισκόταν σε αγαστή συνεργασία μ’ αυτόν, ώστε η χώρα να βγει από την Ευρωζώνη(για το καλό της).

Επίσης, μάθαμε ότι ψηφίσαμε ένα κόμμα που πολιτεύτηκε με αμιγώς φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό¨ ωστόσο, ένας στους τρεις – τουλάχιστον – είχε στο πίσω (και στο μπροστά) μέρος του κεφαλιού του τη δραχμή και την έξοδο απ’ το ευρώ. Αυτό λέγεται στην ηπιότερη των εκφράσεων, υφαρπαγή ψήφου.

Ακόμα μάθαμε ότι οι «καθαροί» της Αριστεράς που στα λόγια απέχουν σύμπαντα από τα αστικά μιάσματα των άλλων κομμάτων, συμπεριφέρονται ακριβώς με την ίδια ηθική – και λίγο χειρότερα! Οι «λακέδες» του συστήματος, τουλάχιστον, δεν βαφτίζουν την τρόικα «θεσμούς» με χυδαία υποκρισία ή το άγριο και ληστρικό μνημόνιο «επωφελή συμφωνία»…

Μάθαμε – και τι δεν μάθαμε για την Πρώτη Φορά Αριστερά με τις περήφανες διαπραγματεύσεις! – ότι κάποιοι ιδεοληπτικοί Ταλιμπάν της κυβέρνησης σχεδίαζαν έφοδο στο Νομισματοκοπείο και πραξικόπημα υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρώπη και το ευρώ στα μουλωχτά (κάτι που επεδίωκε συμπτωματικά και ο σύγχρονος εχθρός του ελληνισμού, Σόιμπλε).

Σε αυτή την δεκαοχτάμηνη εφιαλτική διακυβέρνηση – όπου η χώρα είναι ακυβέρνητο καρυδότσουφλο με πλήρωμα κάτι απίστευτους τύπους σαν τον Πολάκη, τον Ζουράρη, τον Τόσκα, τον Παρασκευόπουλο ,κλπ – μάθαμε επώδυνα ότι κλείνουν οι τράπεζες, τα μεσαία και φτωχά στρώματα του πληθυσμού οδηγούνται στην αιφνίδια και μη διαχειρίσημη εξαθλίωση, ότι μένουν απλήρωτοι όλοι οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα , ότι γίνονται ριφιφί σε όλα τα ταμεία του κράτους προκειμένου να πληρώνονται στο παραπέντε οι μισθοί και συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.

Η χώρα οδηγείται στην πλήρη εξαθλίωση , στην ανυποληψία, στην διεθνή απομόνωση και όλα αυτά – χώρια τα περισσότερα που παραλείπονται… – παρουσιάζονται «επικοινωνιακά» ως …μεγάλες επιτυχίες της αριστερής διακυβέρνησης!

Όλα αυτά τα μάθαμε στην διάρκεια αυτής της δεκαοχτάμηνης εφιαλτικής διακυβέρνησης κατά την οποία, η χώρα χρεώθηκε απίστευτα δισεκατομμύρια προς χάριν των μαθητευόμενων μάγων της Αριστεράς του κύριου Τσίπρα. Αν αυτά τα δισεκατομμύρια είχαν δοθεί στην κοινωνία και την ανάπτυξη ή είχαν εξοικονομηθεί με άλλους παραγωγικούς τρόπους, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος – όπως θα είναι καλύτερος αν αυτή η κυβέρνηση κάνει ένα διάλλειμα και αποσυρθεί από τις σκληρές διαπραγματεύσεις…
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι όμορφα που είναι τα αριστερά μνημόνια και τι καλά… έρχεται η αριστερή… χρεοκοπία!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator