"Αναχαιτίστε τώρα τα τουρκικά αεροσκάφη..." διέταξε ο στρατάρχης Καμμένος, "σταυρώνοντας" τους πιλότους!

0



Ακόμη μια στιγμή… δόξας του συγκυβερνήτη και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου, που από το Σκύρο, όπου βρισκόταν για να ευχηθεί στο στρατιωτικό προσωπικό, έδωσε εντολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών που είχαν παραβιάσει το FIR Αθηνών, ενώ παράλληλα τους «σταύρωνε»!

Ειδικότερα, την ώρα που αντάλλασσε ευχές, τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη μπήκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης. Το ένα ζεύγος μπήκε στις 12:29 από την περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου και το άλλο στις 12:32 από το ίδιο σημείο. Δυο αεροσκάφη ήταν οπλισμένα. Τα τουρκικά μαχητικά κατευθύνθηκαν προς το κεντρικό Αιγαίο.

Τότε ο Πάνος Καμμένος που ενημερώθηκε από τον Αρχηγό ΓΕΑ που βρισκόταν στο νησί επίσης για ευχές, έδωσε «σκραμπλ», όπως λέγεται στην αεροπορική ορολογία, δηλαδή διέταξε την άμεση απογείωση των ελληνικών μαχητικών.

Από την Σκύρο απογειώθηκε ένα ζεύγος F-16 και αναχαίτισε τα τουρκικά μαχητικά.

Πηγή: onalert.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Αναχαιτίστε τώρα τα τουρκικά αεροσκάφη..." διέταξε ο στρατάρχης Καμμένος, "σταυρώνοντας" τους πιλότους!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator