Μαρίνα Πατούλη: "Η νίκη Τραμπ δικαίωσε τη χρυσή αισθητική μου" - ΒΙΝΤΕΟ

0Η αισθητική της Μαρίνας Πατούλη τώρα δικαιώνεται μέσω Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Vid)

"Όλοι όσοι με κατηγορούσαν για τα χρυσά σαλόνια έχουν διαψευσθεί…. μετά τον Τραμπ με τα χρυσά σπίτια, η αισθητική η δική μου δικαιώθηκε".

Η δημοτική σύμβουλος Πεύκης και σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, αποκάλυψε τι κοινό έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ και μίλησε στο youweekly για "τη δικαίωση της". Η κυρία Πατούλη μίλησε και για τον άντρα της, κάνοντας αναφορά και στη συζυγική τους σχέση.

Έδωσε επίσης τη δική της εκδοχή στο γιατί της ζητούν να δίνει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά την θέλουν στις σελίδες τους.

Βίντεο: Youweekly Gr

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαρίνα Πατούλη: "Η νίκη Τραμπ δικαίωσε τη χρυσή αισθητική μου" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator