ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Χριστουγεννιάτικη συναυλία

0


Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, στην αίθουσα Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης, στον Συνοικισμό Κορίνθου, η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου, με την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με βιολί και πιάνο.

Σολίστ στο βιολί ήταν ο Γιάννης Λάμπος και στο πιάνο η Λουκία Βαρλάμου.

Στην συναυλία έλαβε μέρος η παιδική χορωδία της Μικρασιατικής Στέγης με τη μαέστρο Κορνηλία Βολοσένκο-Γκολφίνου.

Εκπρόσωποι της εκκλησίας, της πολιτείας και πολύς κόσμος παρακολούθησαν την εκδήλωση και χειροκρότησαν τους συντελεστές της που έγιναν για ένα δίωρο, περίπου, οι οδηγοί τους σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.0030 6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

















Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Χριστουγεννιάτικη συναυλία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator