Ρεσιτάλ Άδωνι! «Πήγε στη Κούβα για αντιπερισπασμό να πουλήσει επανάσταση ενώ η βουλή ψηφίζει φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις» - ΒΙΝΤΕΟ

0«Αν φέρναμε εμείς τέτοια διάταξη θα μας λέγατε δούλους του νεοφιλελευθερισμού, όργανα του Σόιμπλε»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλά στην βουλή για τις «νεοφιλελεύθερες » μεταρρυθμίσεις για το Ν/Σ για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και τις «νεοφιλελεύθερες» μεταρρυθμίσεις Σύριζα στη Βουλή των Ελλήνων (29/11/16)

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρεσιτάλ Άδωνι! «Πήγε στη Κούβα για αντιπερισπασμό να πουλήσει επανάσταση ενώ η βουλή ψηφίζει φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator