Η Γεννηματά «γκρεμίζει» τις αθλιότητες Μπαξεβάνη-Τσίπρα-Καλογρίτσα

0



Με ένα απίστευτο και άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα από την εφημερίδα των Μπαξεβάνη-Καλογρίτσα, «Documento» και με πλήρη κάλυψη του Τσίπρα, προσπαθούν να εμπλέξει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, στη λίστα Μπόργιαν, σε μια πρωτοφανή κίνηση στα χρονικά.

Η επίθεση της εφημερίδας σηματοδοτεί την αλλαγή στην πολιτική ζωή της χώρας, με την αθλιότητα να εισέρχεται πια στη φαρέτρα μιας κυβέρνησης που παραπαίει και προσπαθεί να πλήξει τους αντιπάλους της με κάθε τρόπο.

Άμεση ήταν αντίδραση της κ. Γεννηματά, η οποία εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση που ξεσκεπάζει τους συκοφάντες και ζητά την άμεση παρέμβαση των δικαστικών αρχών της χώρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento»

«Δυνάμωσαν με χυδαίο λαϊκισμό, κυβέρνησαν με ψέματα, τελειώνουν με αθλιότητες και φασιστικές μεθόδους.

Με Βαξεβάνηδες και Καλογρίτσες δεν πρόκειται να διασωθεί ο Πρωθυπουργός.

Ας το πάρουν καλά χαμπάρι.

Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα.

Καταθέτω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και δεν θα αρκεστώ σε καμία δήθεν εξήγηση.

Θα ζητήσω από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σε σχέση με τους διακινητές αυτών των αβάσιμων και άθλιων σεναρίων.

Ζητώ επίσης από τον Πρόεδρο της Βουλής και την Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας να ζητήσουν αμέσως ενημέρωση από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, μη επιτρέποντας στην άθλια συκοφαντία να αιωρείται.

Το μήνυμα ελήφθη. Μας φοβούνται, γιατί δυναμώνουμε κάθε μέρα και δεν μπορούν να οικειοποιηθούν τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν.

Ζητώ από όσους πιστεύουν στην εντιμότητα στην πολιτική να πάρουν θέση.»

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Γεννηματά «γκρεμίζει» τις αθλιότητες Μπαξεβάνη-Τσίπρα-Καλογρίτσα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator