ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

0


Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, οι Εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Κιβωτός, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ, οργάνωσαν βιβλιοπαρουσίαση στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου.

Στην εκδήλωση, ο Κώστας Χαρδαβέλλας πολύ ανθρώπινα, απλά και περιεκτικά παρουσίασε τη μάχη του με τον καρκίνο, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτή την απειλή, θεωρώντας, ως τότε, ότι είναι αλώβητος, καθώς και τους παράγοντες που συντελούν στην εμφάνιση αυτού του προβλήματος, με πρώτο, το καθημερινό άγχος. Μίλησε για τις αγωνίες του, την προσπάθειά του να τις ξεπεράσει, τον σημαντικότατο ρόλο της οικογένειάς του και τους λεπτούς χειρισμούς παρουσίασης του θέματος στο παιδί του. Τέλος, αναφέρθηκε στα διδάγματα από την περιπέτεια αυτή και στην τωρινή προσπάθειά του μέσα από το βιβλίο να συνομιλήσει με ανθρώπους που είναι αντιμέτωποι με την ίδια ασθένεια.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή αντίτυπων του βιβλίου από τον συγγραφέα.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.0030 6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator