Έφοδος Βρούτση σε συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη - Πως το αντιμετώπισε ο αντιπρόεδρος - ΒΙΝΤΕΟ

0Ένα απρόοπτο είχε η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη που έδωσε σε τέσερα Κορινθιακά blogs. Ενώ η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη ξαφνικά μπήκε στο γραφείο του αντιπροέδρου ο Τομεάρχης Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης.
Δείτε στο βίντεο την συνέχεια:

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφοδος Βρούτση σε συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη - Πως το αντιμετώπισε ο αντιπρόεδρος - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator