Αιφνίδιο διάγγελμα «πολιτική απάτη» από Τσίπρα

0



Προσκύνησε τον Πανάγιο Τάφο, πήρε την ευλογία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλου και ήρθε να ελεήσει τους αδύναμους και τους αδικημένους ως γνήσιος «πρώτος Αριστερός πρωθυπουργός» της χώρας!

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Ο κύριος Τσίπρας μ’ ένα διάγγελμα «πολιτική απάτη», που ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο «επίτευγμα», μοίρασε ως προεκλογικές παροχές, 617 εκατ. ευρώ σε 1 εκατ. 600 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ. Είπε ότι έχει τα χρήματα από την υπεραπόδοση εσόδων το 2016 και δεν δίστασε να πει ότι «είναι η 13η σύνταξη, που είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά»!

Εξήγγειλε επίσης, αναστολή ΦΠΑ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, λόγω προσφυγικού!

Αυτά, την στιγμή που Σόϊμπλε και ΔΝΤ δηλώνουν κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους ότι είναι μονόδρομος τα νέα μέτρα. Την στιγμή επίσης που ο κύριος Τσακαλώτος προκαλεί λέγοντας ότι το Σάββατο θα γνωρίζει αν θα υπάρξει συμφωνία και τι συμφωνία και κατά πόσο αυτή θα δεσμεύει τις επόμενες κυβερνήσεις. Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ηττήθηκε παταγωδώς στο αφήγημα της για μείωση του χρέους.

Ο κύριος Τσίπρας, προφανώς σε πανικό, στο διάγγελμα του αντέστρεψε την πραγματικότητα όπως και στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Απευθύνθηκε στις ίδιες ακριβώς κατηγορίες αδύναμων πολιτών για να πει ψέματα, ώστε να καταλαγιάσει την οργή που καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις και να ηρεμήσει τους βουλευτές του κόμματος του, που ανησυχούν τι θα γίνει εάν κληθούν να ψηφίσουν εκ νέου σκληρά μέτρα.

Είναι φανερό τι υποσχέθηκε πάλι ότι θα κάνει , αφού μας διαβεβαίωσε ότι βγαίνουμε από την κρίση γιατί τα έκανε καλά. Βεβαίως … αν αναλογισθούμε ότι παντού επέδειξε πρωτοφανή συνέπεια ώστε οι πολίτες κάθε μέρα να βρίσκονται μπροστά σε μιαν αποκαλυπτική ευτυχία, που δεν έχει προηγούμενό της η ελληνική πραγματικότητα: Καταρχήν, σκίστηκε το μνημόνιο ένα ρομαντικό απόγευμα, καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ ένα ηλιόλουστο πρωινό, δόθηκε η δέκατη τρίτη σύνταξη, αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός, λύθηκε το ασφαλιστικό, οι ξενιτεμένοι νέοι συνωστίζονται στα αεροδρόμια και στους σταθμούς για να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους πατρίδα, οι επιστήμονες πανηγυρίζουν ενθουσιασμένοι, η εκπαίδευση αναθεωρήθηκε εκ «βόθρων», το μεταναστευτικό διευθετήθηκε με μαγική μαεστρία και ανθρώπινο – σοσιαλιστικό πρόσωπο. Όλα μέσα σε δύο χρόνια βελτιώθηκαν αλματωδώς…

Εντάξει! Ένα μόνο: Η αλήθεια αντιστρέφεται, η λογική καταποντίζεται και η κρίση λαμβάνει χαώδης διαστάσεις με τεράστιο κοινωνικό και εθνικό κόστος. Η χώρα κινδυνεύει!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αιφνίδιο διάγγελμα «πολιτική απάτη» από Τσίπρα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator