Δεν υπάρχει σωτηρία… Μετέφεραν ασθενείς με τους ορούς στα χέρια μέσα σε ψαρόβαρκες

0



Απαράδεκτες εικόνες, που δεν τιμούν τη χώρα μας και δείχνουν πόσα χρόνια… πίσω είμαστε έρχονται από την Κεφαλονιά.

Και αυτό διότι, σύμφωνα με το kefalonitikanea.gr, ασθενείς μπήκαν σε ψαρόβαρκα, κάποιοι και με ορούς στα χέρια, για να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Όλα έγιναν χθες το πρωί όταν το λιμεναρχείο επίταξε το αλιευτικό – τουριστικό σκάφος «Δημήτριος Ευτυχία» με καπετάνιο τον Δ. Τακιδη, για να μεταφέρει στην Κυλλήνη ασθενείς.

Σημειώνεται, πως τα εν λόγω περιστατικά δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν στο νοσοκομείο Αργοστολίου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Πάτρας, όμως λόγω της παράτασης της απεργίας της ΠΝΟ ο μόνος τρόπος να φύγουν από το νησί ήταν με αλιευτικό σκάφος.

Η επιβίβαση των ασθενών έγινε στο αλιευτικό καταφύγιο Κατελείου μιας και είναι το κοντινότερο σημείο στην Κυλλήνη.





Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν υπάρχει σωτηρία… Μετέφεραν ασθενείς με τους ορούς στα χέρια μέσα σε ψαρόβαρκες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator