Το «Καλημέρα ήλιε» τραγούδησε χτες ο εθνικός σταρ σε μάζωξη «παλαιοπασόκων» – ΒΙΝΤΕΟ

0



Δημοκρατική αναγέννηση, μάζωξη πρασινοφρουρών, ανάσταση του σοσιαλιστικού ιδεώδους, αλλά και φόρος τιμής στον εθνοσωτήρα Ανδρέα Παπανδρέου.

Όλα τα προηγούμενα θα μπορούσαν να είναι ο τίτλος της αγνής αυτής βραδιάς. Μιας βραδιάς που μίλησε κατευθείαν στη ψυχή όλων των καθαρόαιμων Πασόκων που έχουν απομείνει. Των Πασόκων με το μουστάκι. Εκείνων που ξεπήδησαν μέσα από την τοπική τους οργάνωση και ανέβηκαν ένα-ένα τα σκαλιά της κοινωνικής ιεραρχίας. Αυτών που πάντα κοντοστέκονται και βουρκώνουν όποτε βλέπουν το πορτρέτο του Αντρέα Παπαντρέου.

Σε αυτούς απευθύνθηκε η σελίδα του facebook με τίτλο «Παλαιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο«. Αυτούς μάζεψε χτες το βράδυ στο κλαμπ kookoo στο Γκάζι και τους αντάμειψε. Τους αντάμειψε καθώς τους δρόσισε μέσα από ένα τεχνητό συντριβάνι δραχμών, αλλά και τους ανακούφισε ψυχικά αφού ο εθνικός μας star Δημήτρης Ευαγγελόπουλος βρέθηκε ανάμεσα τους και τραγούδησε μέσα από την καρδιά του το γνωστό άσμα «Καλημέρα Ήλιε» του Μάνου Λοϊζού

Απολαύστε μόνο μία μικρή δόση από όσα διεμήφθησαν χτες το βράδυ, μακρυά από δεξιές συντηριτικές και νεοφιλελέ πολιτικές, αλλά και έτη φωτός πιο πέρα από τους οπορτουνιστές νεοαριστερούς αγανακτισμένους που αγκαλιάζουν τον Πάνο Καμμένο και φωτογραφίζονται με τους Χρυσαυγίτες.

Απολαύστε καθαρό, ατόφιο και άσπιλο ΠΑΣΟΚ



Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το «Καλημέρα ήλιε» τραγούδησε χτες ο εθνικός σταρ σε μάζωξη «παλαιοπασόκων» – ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator