Σημαντικές εξελίξεις με την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου: Σύντομα η επίδειξη αναβαθμισμένης μονάδας ισχύος 50KW - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στα ΤΕΙ Αιγάλεω, όπου παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για τη βράβευση του καθηγητή Παναγιώτη Βαρώτσου (πρόβλεψη σεισμών βαν), μίλησε ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος για τις εξελίξεις των ερευνών της ομάδας του και για την ολοκλήρωση της αναβαθμισμένης μονάδας του που ήδη δοκιμάζεται.

Η εφεύρεσή του, που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το απλό νερό, μετά από πολύμηνες μελέτες και δοκιμές, αναβαθμίστηκε και έφτασε στο σημείο να παράγει ρεύμα ισχύος 50 κιλοβάτ, ποσότητα ικανή να τροφοδοτήσει ένα μικρό νησί!

Σύντομα μάλιστα θα γίνει επίδειξη της εφεύρεσης υπό την παρουσία ειδικών και θα ηλεκτροδοτηθεί δημόσια ένας μεγάλος χώρος.

Ο Παναγιώτης Φιλντίσης, Πρόεδρος του Συνεδρίου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, έχει δει την αναβαθμισμένη μονάδα και τοποθετήθηκε με ενθουσιασμό για τις προοπτικές που διανοίγονται για την αξιοποίησή της.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Πέτρου Ζωγράφου και του Παναγιώτη Φιλντίση στο ρεπορτάζ του zougla.gr:

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαντικές εξελίξεις με την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου: Σύντομα η επίδειξη αναβαθμισμένης μονάδας ισχύος 50KW - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator