500 κιλά κοτόπουλο και 250 παιχνίδια η κοινωνική προσφορά της παράταξης Πιέτρη στη Μητρόπολη Κορίνθου

0



Η επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Παράταξη» κ. Τιμολέων Πιέτρης συνοδευόμενος από τα μέλη του Συνδυασμού κ. Δημήτριο Παππά, κ. Δημήτριο Μπαφίτη και κ. Γεώργιο Γιαννακάκο, παρέδωσαν στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» 500 κιλά κοτόπουλα και 250 παιχνίδια εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων ενισχύοντας έτσι το φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος και ο υπεύθυνος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Παν/τος Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ με πολλή χαρά δέχτηκαν την γενναιόδωρη αυτή προσφορά ενίσχυσης των πασχόντων αδελφών μας. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Τιμολέοντα Πιέτρη και τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός που νέοι άνθρωποι δεν ακολουθούν το παράδειγμα κάποιων, ελαχίστων ευτυχώς, παλαιών «κολλημένων» μυαλών, που επιθυμούν, λόγω ιδιοτέλειας, να σαμποτάρουν όποια φιλανθρωπική προσπάθεια δεν εξυπηρετεί τα άνομα συμφέροντά τους, αδιαφορώντας εάν οι πράξεις τους αφήσουν αβοήθητους χιλιάδες συνανθρώπους μας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό το ότι οι νέοι αποφασίζουν να αλλάξουν «ρότα» ώστε να κτίσουν μια κοινωνία καλύτερη για τις επερχόμενες γενεές αλλά και ενισχυτικό για τον ίδιο τον Μητροπολίτη μας και την προσπάθεια που καταβάλλει να υποβοηθείται, να στερεώνεται, αλλά και να αναγνωρίζεται έμπρακτα από τα νιάτα της Κορινθιακής Κοινωνίας.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "500 κιλά κοτόπουλο και 250 παιχνίδια η κοινωνική προσφορά της παράταξης Πιέτρη στη Μητρόπολη Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator