Δήμητρα Καλομοίρη: «Πώς οι 240 κλίνες του Νοσοκομείου Κορίνθου έγιναν 140»

0Για άλλη μια φορά τα κέντρα πληροφόρησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, εξέθεσαν στη δημοσιότητα στοιχεία για Νοσοκομεία, που και μόνο με κριτήριο τους αριθμούς, αναιρούν την αξιοπιστία τους.

Αρχικά είναι απορίας άξιο, πώς οι 240 κλίνες του Νοσοκομείου Κορίνθου έγιναν 140. Πότε έγινε αυτή η μείωση και η Διοίκηση δεν το γνωρίζει;

Τουλάχιστον ας φρόντιζαν οι πληροφοριοδότες, για λόγους δικής τους «αντικειμενικότητας και πειθούς» να διασφαλίσουν την ορθότητα των αριθμών.

Στη συνέχεια αφού αφαιρέθηκαν από προηγούμενη ανακοίνωσή τους, τα θέματα της λειτουργίας της Παιδιατρικής, της Ουρολογικής, της Μ.Ε.Θ και του Αξονικού Τομογράφου, τα οποία αντικρούσαμε απ’ ότι φαίνεται με επιτυχία, σήμερα επανέρχονται και εστιάζονται στο Τ.Ε.Π.

Σε απάντηση λοιπόν και αυτού του «προβλήματος» καθιστούμε γνωστό ότι η πρόσφατη νομοθεσία για την οργάνωση και την λειτουργία των Τ.Ε.Π προβλέπει και τις ιατρικές ειδικότητες που τα στελεχώνουν, όπου μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής.

Που λοιπόν υπάρχει το αντιδεοντολογικό ή το άξιο μομφής , όταν το ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κορίνθου το καλύπτουν ειδικευμένοι Γενικοί Ιατροί, οι οποίοι συνεπικουρούνται , αναλόγως με τη φύση του περιστατικού από τους Εφημερεύοντες Ειδικευμένους των Τμημάτων;

Η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν ως συνδικαλιστικός φορέας δικαιούται και είναι επιβεβλημένο να έχει την οποιαδήποτε κριτική τοποθέτηση, φτάνει αυτή να βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια και να εκφράζει την πραγματικότητα.

Δε δικαιούται όμως να βάζει στο στόχαστρο συγκεκριμένα Νοσοκομεία και ηθελημένα ή αθέλητα, να ρίχνει με τις κινήσεις της νερό στο μύλο αλλότριων συμφερόντων. Το Ε.Σ.Υ ψηφίστηκε έτσι και θα παραμείνει Δημόσιο.

Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
Καλομοίρη Δημ.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 01, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμητρα Καλομοίρη: «Πώς οι 240 κλίνες του Νοσοκομείου Κορίνθου έγιναν 140»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

ΜΟΡΕΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator