Γεννηματά: «Αριστερός μόνο στους επικήδειους ο Τσίπρας- Έχασε 2 χρόνια η Ελλάδα»

0



Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός για τον Προϋπολογισμό.

Όπως είπε η κα Γεννηματά: «Δύο χρόνια χαμένα για την Ελλάδα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Το βιώνει ο ελληνικός λαός και ειδικά η μεσαία τάξη, που αντιμετωπίζουν την ισοπέδωση και την φτωχοποίηση, με τα συνεχή μέτρα, την ύφεση, τους φόρους, την ανεργία».

«Το βιώνουμε στην αντιμετώπισή από τους εταίρους μας στην ΕΕ που ετοιμάζονται να αποφασίσουν χωρίς εμάς για εμάς, για τα ‘’πλεονάσματα’’, το χρέος, τις υποχρεώσεις της χώρας. Η Κυβέρνηση Τσίπρα -Καμμένου μας γύρισε πολύ πίσω, με μεγάλο κόστος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι υποσχέσεις αποδείχθηκαν επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Χάσαμε 86 δις. ευρώ» πρόσθεσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση στον  Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας  «προφανώς παραμένει αριστερός μόνο στους επικήδειους».

Εξάλλου, ξεκαθάρισε ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη καταψηφίζει αυτόν τον Προϋπολογισμό και θα δώσει την μάχη με τον εισηγητή μας Γιάννη Κουτσούκο, το Γιώργο Αρβανιτίδη και με όλους τους βουλευτές μας για την αποκάλυψη και ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργεί, στους πολίτες, στην Ανάπτυξη, στην Κοινωνική πολιτική, στις προοπτικές της χώρας».

«Αυτή η κυβέρνηση έκλεισε τον κύκλο της. Όσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο. Λύση δεν είναι η συντηρητική παλινόρθωση. Η δεξιά πολιτική της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη» σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεννηματά: «Αριστερός μόνο στους επικήδειους ο Τσίπρας- Έχασε 2 χρόνια η Ελλάδα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator