Η Κόρινθος '06 παίρνει ενεργά μέρος στην προσπάθεια της "Θεοπροσφοράς"

0



Η Κόρινθος '06, δίνει τους αγώνες της μέσα στα γήπεδα αλλά και στην κοινωνία η οποία τόσο πολύ δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση.

Στα πλαίσια αυτά και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία Rap media, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και ο πρόεδρος κ.Δημήτρης Μπινιάρης, αποφάσισε να συμμετέχει στην ενίσχυση του έργου της "Θεοπροσφοράς" της Ιεράς Μητρόπολης της Κορίνθου, με κάθε δυνατό τρόπο.

Η ομάδα μας θα σταθεί έμπρακτα κοντά στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και στο μεγάλο κοινωνικό έργο που πραγματοποιεί για το αδύναμο κομμάτι της Κορινθιακής κοινωνίας με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, η προπονητική μας ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας είμαστε πλέον κήρυκες του έργου της "Θεοπροσφοράς" και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλη την Κορινθιακή κοινωνία.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Κόρινθος '06 παίρνει ενεργά μέρος στην προσπάθεια της "Θεοπροσφοράς""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator