Γιάννης Λαρσινός: "Είμαι υπερήφανος για το προσωπικό της εταιρείας... Κύριοι, ηγούμαι ηγητόρων" (video)

0



Κατά την τελετή των εγκαινίων έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον επιχειρηματία κ. Ιωάννη Λαρσινό, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., Λατομεία - Έτοιμο Σκυρόδεμα, για τη σημαντική προσφορά του στην Πελοπόννησο και στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό του έργο.

Ο Γιάννης Λαρσινός είναι ένας επιχειρηματίας που λειτουργεί σαν πρότυπο, για τις νεώτερες γενιές της Κορινθίας και πολλοί θέλουν να πλησιάσουν την επιτυχία αλλά και το μοντέλο ζωής του, που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Το όνομα του δεν βρέθηκε ποτέ σε κανένα σκάνδαλο, καμία λίστα και δεν απασχόλησε ποτέ τους κοσμικούς ή άλλους κύκλους.!

Εκανε μία μικρή εταιρεία ένα ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ στο σκυρόδεμα

Για την ιστορία οφείλουμε να πούμε ότι ο Γιάννης Λαρσινός στην μακρινή πλέον δεκαετία του '90, έβγαλε με προσωπικό ρίσκο την ακμάζουσα αλλά μικρή τότε επιχείρηση "Λαρσινός" στον κόσμο και κατάφερε όχι μόνο να ανταγωνιστεί τους κολοσσούς του τσιμέντου στην Ελλάδα αλλά και να τους κερδίζει σταθερά απο τότε.

Αν ψάξει κανείς να βρεί το μυστικό της επιτυχίας είναι ένα και πολύ απλό.

Ο Γιάννης συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του Ηλία. Εχει αυτή την ξεχασμένη πλέον Κορινθιακή μπέσα για την οποία τον σέβεται όλος ο χώρος των κατασκευών στην Ελλάδα και τον τιμούν ακόμα και οι πολυεθνικές. Η Κορινθιακή μπέσα και ο ζεστός του χαρακτήρας του άνοιξαν όλες τις πόρτες.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο όμιλος είναι μία οικογένεια και όλοι δουλεύουν για όλους σαν να είναι δική τους η επιχείρηση..!

Η "Λαρσινός" μπήκε ανάμεσα στις πολυεθνικές του τσιμέντου στην Ελλάδα και πήρε με αρχή τις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας όλα σχεδόν τα μεγάλα δημόσια έργα, όπως, Ολυμπικά έργα,τις γέφυρες του Ισθμού, Εγνατία, ΠΑΘΕ, Κηφισσό, Ιονία οδός, Ολυμπία οδός,μετρό Αθήνας αλλα και το μετρό της Θεσσαλονίκης.!

Σήμερα ο Ομιλος διαθέτει 5 λατομεία και 24 εργοτάξια σκυροδέματος σε όλη την Ελλάδα,παντού δουλεύουν Κορίνθιοι και Πελοποννήσιοι εργαζόμενοι.

Τα επιμελητήρια του Μοριά τιμούν όπως αξίζει ένα επιχειρηματία που έχει ήδη προσφέρει πολλά στην Πελοπόννησο και στην χώρα..!

korinthostv.gr

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιάννης Λαρσινός: "Είμαι υπερήφανος για το προσωπικό της εταιρείας... Κύριοι, ηγούμαι ηγητόρων" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator