ΚΟΡΙΝΘΟΣ: O αντιδήμαρχος που ξηλώνει παράγκες στους πεζοδρόμους!

0Την περασμένη εβδομάδα το Corinthos City αποκάλυψε ότι στην οδό Εθνικής Αντίστασης, δύο μαγαζιά ο "Μυλωνάς" και το "D.Georgio",έστησαν αντιαισθητικές και παράνομες παράγκες-παραπετάσματα και έκαναν τον πεζόδρομο κλειστό μαγαζί.

Η αντίδραση του αρμόδιου αντιδήμαρχου ήταν άμεση. Εστειλε την αστυνομία, επέβαλε πρόστιμο και κινήθηκε και νομικά εναντίον των παρανομούντων.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι για πρώτη φορά απο τότε που λειτουργούν οι πεζόδρομοι ο δήμος θα κατάφερνε μέσα σε μία εβδομάδα, να ξηλώσει τις παράνομες κατασκευές.

Και όμως έγινε.

Χθές με εντολή του Μιχάλη Χατζή, αποσύρθηκαν οι κατασκυές και ελευθερώθηκαν οι πεζόδρομοι...!

Πρώτη φορά που ο νόμος έγινε πράξη σε ελάχιστο χρόνο και πήραν όλοι πλέον το μήνυμα ότι ο Σοφικίτης δικηγόρος δεν παίζει.

Μπράβο του..!

Τις επόμενες ώρες θα ξηλωθούν και άλλες παράγκες και πλέον μένει να ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ τα δένδρα που αποξήραναν μαγαζιά στην θέση τους και να σταματήσει η κυκλοφορία αυτοκινήτων στους πεζοδρόμους...!!!

Street life
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: O αντιδήμαρχος που ξηλώνει παράγκες στους πεζοδρόμους!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator