ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MICROFILL K. ΖΑΦΡΑΝΑΣ A.E.: Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που απήργησαν και τα σωματεία που μας στηρίζουν

0



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που απέργησαν καθολικά και συνέβαλαν στην επιτυχία της εικοσιτετράωρης προειδοποιητικής απεργίας που πραγματοποιήσαμε στις 31 Οκτώβρη 2016 για την επαναπρόσληψη των τεσσάρων συναδέλφων.

Χαιρετίζουμε τα σωματεία των εργαζομένων που στηρίζουν τον αγώνα μας.

Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της εργοδοσίας να κάνει νέα απόλυση σε συνάδελφο που πήρε μέρος στην απεργία, πράγμα που αποτράπηκε με την ετοιμότητα που δείξατε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και το σωματείο μας. Η προσπάθεια της εργοδοσίας να μας απαξιώσει σαν εργαζόμενους και συνολικά σαν σωματείο, η επιθετικότητα που δείχνει είναι αυτή που μας αναγκάζει να εντείνουμε τη μαχητικότητα μας και τον αγώνα μας.

Η τρομοκρατία και η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων μας δεν θα περάσει. Εμείς είμαστε που παράγουμε όλον αυτόν τον πλούτο που καρπώνονται και εμείς ζούμε με ψίχουλα.

Καλούμε τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα, οι κινητοποιήσεις μας θα συνεχιστούν με οποιαδήποτε μορφή και μέσα, που θα αποφασίσουμε συλλογικά, όσο η εργοδοσία μας απειλεί.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με νέα δυναμική, συνεχίζουμε και διεκδικούμε με το σύνθημα μας:

Σωματείο φτιάξαμε, αυτό είναι που μένει, πίσω τώρα στη δουλειά οι απολυμένοι!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1/11/2016
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ MICROFILL K. ΖΑΦΡΑΝΑΣ A.E.: Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που απήργησαν και τα σωματεία που μας στηρίζουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator