Άδωνις για Παππά: «Τον έδωσε στεγνά ο Αρτεμίου για το ταξίδι στη Βενεζουέλα»

0



Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις η αποκάλυψη για το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα το 2013, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη να ερωτάται σχετικά και να δίνει μια «καυστική» απάντηση.

«Ο κ. Παππάς οφείλει να μας πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με έναν δικηγόρο που εξειδικεύεται στις offshore, δεν είναι ουδέτερη στη στάση της στην Ευρώπη η Βενεζουέλα, στην Ισπανία έχουν υπάρξει ποινικές διώξεις για τους Podemos επειδή πήραν τα 8 εκατ. δολάρια (…) Είναι προφανώς ότι είχε καλλιεργήσει σχέσεις με το καθεστώς εκεί, μην κοιτάτε που τώρα κάνουν ότι δεν το ξέρουν», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Άδ. Γεωργιάδης.

«Η χθεσινή δικαιολογία Παππά ότι πήγε στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας για να κανονίσουν ανταλλαγή αγροτικών προϊόντων με τον Τσάβες και τον Μαδούρο για την επερχόμενη μάλιστα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο αστεία δικαιολογία… Τον «έδωσε» στεγνά ο Αρτεμίου» ανέφερε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο tweet του Κύπριου δικηγόρου.

Το tweet του κ. Αρτεμίου


Εξάλλου, αναφερόμενος στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ΕΣΡ, με απόσυρση των άρθρων 2 και 2Α δηλαδή των αρμοδιοτήτων Παππά για αδειοδότηση και την απόσυρση υποψηφιότητας Πολύδωρα.

Ξεκαθάρισε ωστόσο «εμείς δεν χουμε καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα θα ψηφίσουν ό,τι πρέπει να ψηφίσουν και ότι υποσχέθηκε ο κ. Βούτσης -τον οποίο εμπιστευόμαστε, αλλά δεν εμπιστευόμαστε τον κ. Παππά – και μετά η ΝΔ θα προτείνει ονόματα για το ΕΣΡ… Η ΝΔ θέλει συγκρότηση ΕΣΡ».
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άδωνις για Παππά: «Τον έδωσε στεγνά ο Αρτεμίου για το ταξίδι στη Βενεζουέλα»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator