ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο - ιός που μπορεί να αχρηστεύσει το iPhone

0



Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται, ένα απλό βίντεο μπορεί να... κρασάρει ολοκληρωτικά τα περισσότερα iPhone, που τρέχουν iOS 5 ή νεότερο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πρόσφατες φήμες, σύμφωνα με το WCCFTech...

Σε παρουσίαση μάλιστα του EverythingApplePro, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το εν λόγω βίντεο αρχικά καθιστά μια συσκευή εξαιρετικά αργή, μέχρι που αυτή παύει να αποκρίνεται. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση, είναι η επανεκκίνησή της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gr.pcmag.com, μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγηθεί το τι ακριβώς στο βίντεο προκαλεί αυτή τη συμπεριφορά των συσκευών της Apple, ενώ δεν υπάρχει ως τώρα κάποιος άλλος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος – εκτός βέβαια από το reset.

Εκτιμάται ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο άγνωστο bug του iOS, που αφορά στον τρόπο που το λειτουργικό σύστημα διαχειρίζεται το περιεχόμενο πολυμέσων.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο - ιός που μπορεί να αχρηστεύσει το iPhone"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator