H επική έκφραση αηδίας της Χρυσοβελώνη όταν της είπε ευχαριστώ ο Καμμένος - ΒΙΝΤΕΟ

0



Πολλά ανοιχτά μέτωπα φαίνεται πως έχει ο Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέβηκε στο βήμα του 3ου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ευχαρίστησε προσωπικά την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που αποχώρησε από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπουργούς που ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και στάθηκαν όρθιοι και όρθιες σε αυτή την προσπάθεια μου ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι και εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε ως υπουργός, να της πω ότι οι αλλαγές που έγιναν είχαν να κάνουν με την ανανέωση του σχήματος  και εκείνη που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας παραμένει στρατιώτης όπως όλοι. Να την ευχαριστήσω και για την συνέπειά της και για τη σκληρή δουλειά που έκανε»

Η αντίδραση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη ήταν επική αφού «στράβωσε» το πρόσωπο και της και μόνο που δεν τον… έβρισε!

Δείτε την απίστευτη αντίδραση της στο βίντεο που ακολουθεί:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H επική έκφραση αηδίας της Χρυσοβελώνη όταν της είπε ευχαριστώ ο Καμμένος - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator