ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Ψαράς από το Ξυλόκαστρο βρήκε πρόσφυγες πάνω σε ταχύπλοο στον Κορινθιακό !!!

0Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της korinthiannews.gr χθες ένας ψαράς από το Ξυλόκαστρο βρήκε με το ψαροκάικό του ανοιχτά του Κορινθιακού (κοντά στο Ξυλόκαστρο) μέσα σε ένα εγκαταλελειμένο ταχύπλοο αρκετούς πρόσφυγες.  Μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά!

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και από εκείνη τη στιγμή αστυνομία και λιμενικός σταθμός Κιάτου είναι επι ποδός.

Κάποιος προφανώς πήρε χρήματα για να τους μεταφέρει και για κάποιο λόγο τους παράτησε μέσα στη θάλασσα πάνω σε ένα ακυβέρνητο σκάφος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ταχύπλοο που βρήκαν τους πρόσφυγες δεν είχε αριθμό πλαισίου (πιθανότατα να είναι κλεμμένο) και το χρώμα του ήταν ίδιο με αυτό του λιμενικού! Το θέμα παίρνει διαστάσεις…
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Ψαράς από το Ξυλόκαστρο βρήκε πρόσφυγες πάνω σε ταχύπλοο στον Κορινθιακό !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator