ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: Ο… επαναστάτης Τσίπρας στην Κούβα! «Η επαναστατική φλόγα του Κάστρο μας ενέπνευσε όλους» - ΒΙΝΤΕΟ

0



«Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον κουβανικό λαό, αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την άφιξή του στην Αβάνα, στο πλαίσιο της παρουσίας του στις εκδηλώσεις μνήμης του ηγέτη της Κούβας, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες.

«Οι λαοί όσο μακριά και αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς μας, όσο μακριά και αν βρίσκονται», ανέφερε εκτός των άλλων ο πρωθυπουργός.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: Ο… επαναστάτης Τσίπρας στην Κούβα! «Η επαναστατική φλόγα του Κάστρο μας ενέπνευσε όλους» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator