Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Ιωάννινα με έντονο "άρωμα Κορινθίας"

0Έντονο άρωμα Κορινθίας, είχε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ιωάννινα και Άρτα...

Κι αυτό, γιατί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, συνόδευαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής γραμματέας Οργανωτικού Ηπείρου, Βασίλης Σμπόνιας και ο Τομεάρχης Θεσπρωτίας, Γιώργος Τέσσης, με καταγωγή από την Κορινθία.

Ο κ. Μητσοτάκης, επισήμανε τη βούληση της ΝΔ να ανοιχθεί στην κοινωνία, «μεταγγίζοντας» νέα πρόσωπα στο κόμμα, κάνοντας λόγο για «Εθνική Ελλάδος».

«Η νέα κυβέρνηση θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο κάποιοι νομίζουν και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κατά τη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τους Δημάρχους της περιοχής, ο κ. Καχριμάνης είπε: «Κύριε πρόεδρε, το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σάς δίνεται η ευκαιρία, να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».

Τη φράση του Περιφερειάρχη υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτή την Εθνική Ελλάδος να την εκφράσουμε με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, ώστε η νέα κυβέρνηση να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα.

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου δώρισε τον κ. Μητσοτάκη ένα βιβλίο για τον Ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος, έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου με αφορμή το έτος Ελλάδας-Ρωσίας. Ακολούθησε ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη για τα έργα υποδομών στην Ήπειρο και στις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου.

Το πρωί τον πρόεδρο της ΝΔ υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος στα γραφεία της Μητροπόλεως. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ, είπε «είστε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο», ενώ προηγουμένως ανέφερε πως γνώριμοι από παλιά, από τον Άγιο Παντελεήμονα, από την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοηθούσε το ανθρωπιστικό έργο της ενορίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Τασούλας, Γιώργος Τέσσης


Κυριάκος Μητσοτάκης και Βασίλης ΣμπόνιαςΔημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Ιωάννινα με έντονο "άρωμα Κορινθίας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator