Δωρεάν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Σικυωνίων

0


Ο Δήμος Σικυωνίων σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.) και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.), διοργανώνει πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης πολιτών όλων των ηλικιών στις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρες 10:00 - 14:00 στο 1ο ΕΠ.ΑΛ. Κιάτου, περιοχή Αγ. Νικολάου στο Κιάτο.

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στις Α΄ Βοήθειες. Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι: Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, Ξένο σώμα στο λάρυγγα- πνιγμονή, Λιποθυμία, Δηλητηρίαση από οινόπνευμα (μέθη), Τραύμα, Αιμορραγία, Ρινορραγία, Έγκαυμα, Διάσειση, Διάστρεμμα, Τσίμπημα σφήκας – μέλισσας, Ηλίαση, Υποθερμία κλπ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες της Ε.Δ.Ο.Κ. σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δωρεάν μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ στο Δήμο Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator