Οι εισαγγελείς ταυτοποίησαν αν πέθανε ή όχι ο Βγενόπουλος - Τι αντίκρισαν στο νεκροθάλαμο

0Μια πρωτοφανή εξέλιξη προκάλεσαν οι φήμες και τα δημοσιεύματα στα social media, που υποστήριζαν ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν έχει πεθάνει και ότι η σωρός στους νεκροθαλάμους του Υγεία ανήκε σε άλλον.

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του εκλιπόντος, την προπερασμένη Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, πριν γίνει η κηδεία, με εντολή της Εισαγγελίας δύο εισαγγελείς μετέβησαν στο Υγεία για αυτοψία, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο νεκρός είναι πράγματι ο γνωστός επιχειρηματίας.

Οι δύο εισαγγελείς μπήκαν στους νεκροθαλάμους, εξέτασαν τη σωρό και απεφάνθησαν καταφατικά.

Βρέθηκαν βέβαια σε αμηχανία μπροστά σε οικείους, συνεργάτες του εκλιπόντος και γιατρούς του νοσηλευτηρίου, αλλά επικαλέσθηκαν την εισαγγελική εντολή και το «καθήκον».

Οι οικείοι του εκλιπόντος επιχειρηματία έδωσαν τη συγκατάθεση τους για την πρωτοφανή «αυτοψία-ταυτοποίηση νεκρού», προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω εμπλοκές που δεν θα επέτρεπαν να κηδευτεί ο νεκρός.

sofokleousin
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι εισαγγελείς ταυτοποίησαν αν πέθανε ή όχι ο Βγενόπουλος - Τι αντίκρισαν στο νεκροθάλαμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator