Αλέξανδρος Πνευματικός: «Δεν υπάρχει η μείζονα μειοψηφία... Είναι ένα σκορποχώρι» - ΒΙΝΤΕΟ

0Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Δεν υπάρχει η μείζονα μειοψηφία ... Είναι ένα σκορποχώρι».
Ο Νανόπουλος θεωρεί ότι πρέπει να έχει μία κοινή πορεία με τον Τατούλη, καλή επιτυχία στις νέες επιλογές του.http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέξανδρος Πνευματικός: «Δεν υπάρχει η μείζονα μειοψηφία... Είναι ένα σκορποχώρι» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator