Επίσκεψη-«έκπληξη» στο Μαξίμου εν ώρα… ανασχηματισμού από Κοντομηνά!

0



Από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου εθεάθη να βγαίνει ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς σήμερα αργά το μεσημέρι και ενώ αναμένεται η ανακοίνωση του ανασχηματισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο φωτογραφικός φακός του iefimerida.gr τον «τσάκωσε», ενώ έβγαινε από το Μαξίμου.

Ο λόγος της επίσκεψης του ισχυρού άνδρα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αν και το πιο πιθανό είναι πως μετέβη στο πρωθυπουργικό μέγαρο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των τηλεοπτικών αδειών.

Βέβαια, η επίσκεψη του αυτές τις ώρες και ενώ αναμένεται ανασχηματισμός της κυβέρνησης μόνο έκπληξη προκαλεί…
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίσκεψη-«έκπληξη» στο Μαξίμου εν ώρα… ανασχηματισμού από Κοντομηνά!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator