Οι Τούρκοι ετοιμάζονται... κι εμείς ασχολούμαστε με διαζύγια τηλεοπτικών αστέρων

0



Μια δήλωση που θα συζητηθεί και μια πρόβλεψη που τρομάζει, κάνει ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Χρήστος Μανωλάς. Ο στρατηγός διαπιστώνει μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά της Τουρκίας, προς το παρόν σε επίπεδο φρασεολογίας, καλώντας σε εγρήγορση και επαγρύπνηση προκειμένου να μην απολεσθούν για τον Ελληνισμό Θράκη και Κύπρος, προσθέτοντας ακόμα μια εθνική καταστροφή στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα.

Σε συνέντευξη που δίνει απευθύνει μια δυσοίωνη προειδοποίηση ότι κατά τα επόμενα 10 έτη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία, με περιστατικά που θα ξεπερνούν κατά πολύ ποσοτικά και ποιοτικά αυτό που αποκαλούμε ως "θερμό επεισόδιο", προκειμένου η Ελλάδα να υπερασπιστεί την εδαφική της ακεραιότητα έναντι της τουρκικής επιθετικότητας στον άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος.

Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μανωλάς αναφέρει πως «πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία Ισραήλ. Για να επιβιώσουμε ως κράτος και έθνος , θα χρειαστεί να πολεμήσουμε».

Για τον επίτιμο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού τα σύννεφα για την Ελλάδα πυκνώνουν στην γειτονιά της, καθώς μια σειρά πολιτικών, οικονομικών και στρατιωτικών εξελίξεων έχουν ωθήσει την τουρκική πλευρά να αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της, κάτι το οποίο εκφράζεται έντονα και με την εντεινόμενη προκλητικότητα και από πλευράς Αλβανίας, πιστής συμμάχου του Ερντογάν στα Βαλκάνια και η οποία ενδεχομένως να δράσει εκ δυσμών σε μια περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης, κάτι που θα εμπλέξει σε έτι περαιτέρω άνισο αγώνα τις ελληνικές δυνάμεις, διασπώντας τις σε ακόμα ένα μέτωπο, πέραν του άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος.

Τονίζει επίσης ότι η αύξηση των τουρκικών εξοπλισμών, με ναυπήγηση αεροπλανοφόρου και απόκτηση των πρώτων 5ης γενεάς ημι-stealth μαχητικών F-35 από τις ΗΠΑ, η οικονομική γιγάντωση της Τουρκίας αλλά και η συνεχής ραγδαία αύξηση του πληθυσμού της, αποτελούν τους κύριους παράγοντες που δίνουν στη γείτονα χώρα αυτοπεποίθηση που ωθεί σε κλιμάκωση της προκλητικότητάς της.

Αυτά και άλλα πολλά λέει ο στρατηγός, όμως, είναι σίγουρο ότι οι αριστεράτζες της κυβέρνησης και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ θα τον χαρακτηρίσουν πολεμοκάπηλο και ακροδεξιό. Άλλοι θα τον πουν υπερβολικό κι άλλοι έναν συνταξιούχο που δεν έχει τι να κάνει και κάνει αναλύσεις για τα εθνικά.

Ποιος όμως σοβαρός άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα δεν ανησυχεί για τα εθνικά θέματα; Ποιος δεν είναι εξοργισμένος όταν βλέπει τον Ερντογάν να προκαλεί με τέτοιο τρόπο; Και καλά ο Σουλτάνος είναι και υπερδύναμη. Ο άπλυτος Εντι Ράμα, που η Ελλάδα του έχει ταΐσει τόσους και τόσους συμπατριώτες να προκαλεί με τέτοιο ύφος και εδώ να κοιμούνται;

Γιατί δηλαδή ο Τσίπρας βρήκε επιτυχημένο τον Νίκο Κοτζιά και δεν τον άλλαξε; Ποια είναι η επιτυχία του στη διπλωματία; Τι έχει καταφέρει για την Ελλάδα και φουσκώνει από περηφάνια; Γιατί δηλαδή η κυβέρνηση να θεωρείται επιτυχημένη στον κρίσιμο αυτό τομέα; Γιατί να θεωρεί ότι έχει λύσει τα τόσο μείζονα προβλήματα και να ασχολείται με τις τηλεοπτικές άδειες ή με το φουστάνι της Αχτσιόγλου;

Όποιος μιλά για εθνική εγρήγορση χαρακτηρίζεται αμέσως ακροδεξιός και πατριδοκάπηλος. Όποιος τολμά να θίξει τα ιερά και όσια της Αριστεράς αμέσως δέχεται μπούλινγκ και σιωπά. Να δείτε που και ο Μανωλάς θα απαξιωθεί και θα υποτιμηθεί η άποψή του. Αλλά δεν βλέπουμε τι γίνεται στην Τουρκία; Ο πληθυσμός αυξάνεται ραγδαία, το εξοπλιστικό πρόγραμμα ενισχύεται καθημερινά. Παρά το γεγονός ότι μετά από το πραξικόπημα έχει γίνει μεγάλο ξεκαθάρισμα ο τουρκικός στρατός κάνει πόλεμο και δεν αφήνει την Ελλάδα να ησυχάσει με συνεχείς παραβιάσεις.

Εμείς τι κάνουμε; Υπογεννητικότητα, μια χώρα χρεοκοπημένη που δεν μπορεί ούτε ανταλλακτικά να πάρει, ένας λαός που ασχολείται με το… διαζύγιο της Σκορδά με τον Λιάγκα κι όχι με τις δηλώσεις ενός πρώην στρατηγού που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Δείτε πόσα post και δημοσιεύματα υπάρχουν για το διαζύγιο και πόσοι αναπαράγουν τις δηλώσεις του Μανωλά και θα καταλάβετε.

Δεν ξέρουμε, πάντως, αν οι κυβερνώντες το έχουν καταλάβει, όμως, πέρα από τους ανασχηματισμούς, τους 40άρηδες «Πραιτωριανούς» του Τσίπρα, το αν τσακώθηκε με τον Φίλη ή τον απείλησε ο Σκουρλέτης, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη χώρα. Κι εν πάση περιπτώσει και η ΝΔ θα πρέπει να κάνει και τα εθνικά θέματα σημαία και να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις, κι όχι μόνο να τσακώνεται με τον Παππά για το ΕΣΡ.

Επιτέλους, κάποτε πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με ηλίθια γεγονότα και να στοχεύσουμε στην προστασία της πατρίδας. Από τη Θράκη που γίνεται χαμός, μέχρι τα νησιά που γεμίζουν μετανάστες και την Κύπρο που σχεδιάζεται νέο σχέδιο Ανάν.

Αν υπήρχε μια σοβαρή κυβέρνηση κι ένα σοβαρό πολιτικό σύστημα θα έκανε τώρα συμβούλιο εθνικής ασφάλειας. Αλλά που να βρεθεί φιλότιμο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Τούρκοι ετοιμάζονται... κι εμείς ασχολούμαστε με διαζύγια τηλεοπτικών αστέρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator