Ούτε στο Μεσαίωνα! Τραγέλαφος με την περιφορά ιερής… παντόφλας στο Βατοπέδι

0
Μετά το πρωτοφανές περιστατικό της περιφοράς του νεκρού παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη πάνω σε θρόνο στη Λαμία, στο Βατοπέδι περιέφεραν ιερά… παντόφλα!
Εικόνες, που παραπέμπουν αν μη τι άλλο σε… Μεσαίωνα, αφού οι ιερείς έκαναν περιφορά της παντόφλας του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα, η οποία όπως αναφέρεται είναι… ιερή.

Συγκεκριμένα τελέστηκε αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του μητροπολίτη Κερκύρας, κ. Νεκταρίου, στον Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Βατοπαιδίου.

Ο κ. Νεκτάριος αφίχθη στο Βατοπαίδι, όπου τον υποδέχθηκαν οι 120 πατέρες της Μονής και μετέφερε μία ιερά παντόφλα του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε στο Μεσαίωνα! Τραγέλαφος με την περιφορά ιερής… παντόφλας στο Βατοπέδι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator