Σε απόγνωση ο Σταύρος Ψυχάρης αναζητά επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα - Όλο το παρασκήνιο

0Η γάτα των Ιμαλαΐων είναι παρελθόν, μαζί με τα μυστικά ή τα ψέματα ενός ακόμη αστικού πολιτικό-μιντιακού μύθου σαν πολλούς άλλους που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα στα γνωστά στέκια της πόλης ως απαραίτητο συνοδευτικό γευμάτων και δείπνων!

Ο ΔΟΛ πολύ καιρό βρίσκεται στη δίνη ενός κυκλώνα που όταν κοπάσει δεν θα είναι τίποτα όπως πριν… Το 2016 αποδείχθηκε μια δύσκολη χρονιά – ίσως η χειρότερη στην επταετία των μνημονίων για τα παραδοσιακά μίντια… Εδώ όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις ισχύει το «κάθε πέρυσι και καλύτερα»!

Οι γάτες όμως και η τυφλή αντιπολίτευση χωρίς αποδείξεις και ντοκουμέντα δεν απέδωσε… Όσες φορές επιχειρήθηκε κατέρρεε την επόμενη στιγμή… Έκανε ζημιά στη Μιχαλακοπούλου και κυρίως χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Αντί να αναζητηθούν λύσεις εξυγίανσης, η διοίκηση του οργανισμού έπεσε θύμα της αυταρέσκειας της! Η ιδιοκτησία του οργανισμού βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο… Και ένα «μαγαζί» με ιστορία ενός αιώνα απειλείται.

Ενδεχομένως ο Σταύρος Ψυχάρης παρασύρθηκε από τους συμβούλους και τους αρθρογράφους του… Και τώρα αναζητά «γέφυρες» με το Μαξίμου. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον υποστηρίζει ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης αναφέροντας χαρακτηριστικά στη στήλη του, «Μαθαίνω ότι υπήρξε προσπάθεια μέσω τρίτου προσώπου να πραγματοποιηθεί συνάντηση Τσίπρα – Ψυχάρη». Ο δημοσιογράφος όμως δεν γράφει αν τελικά ευοδώθηκε ή όχι η προσπάθεια!

Βεβαίως το πρόβλημα του ΔΟΛ δεν λύνεται πολιτικά… Ακόμη και να προθυμοποιηθεί ο πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να μεσολαβήσει… Ως γνωστόν οι τράπεζες ακούν μόνο τον Ντράγκι… Άρα δεν έχει δυνατότητα παρέμβασης… Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό δεν είναι χρήσιμη!

enimerosi24.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε απόγνωση ο Σταύρος Ψυχάρης αναζητά επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα - Όλο το παρασκήνιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator