Πρώτο εξ” αναβολής θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Σικυωνίων ο διπλασιασμός της ετήσιας επιχορήγησης της «ΜΗΚΩΝΗ»

0


Επανέρχεται ως πρώτο θέμα συζήτησης, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων,η τροποποίηση της Συστατικής πράξης του φορέα πολιτισμού του Δήμου Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ».

Η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ «Η ΜΗΚΩΝΗ» αιτείται την αύξηση της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης από το Δήμο Σικυωνίων, κατά 70.000,00€ ,δηλαδή αιτείται τον διπλασιασμό της ετήσιας επιχορήγησης που αφορά την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Βεβαίως,μέχρι στιγμής τουλάχιστον, οι διοικούντες τον φορέα πολιτισμού δεν έχουν καταθέσει καμία συγκεκριμένη πρόταση για τον σχεδιασμό και την πολιτιστική διαχείριση των θεμάτων πολιτισμού,ώστε να τεκμηριώνουν στοιχειωδώς και τον διπλασιασμό της επιχορήγησης σε ετήσια βάση.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση το θέμα αναβλήθηκε μετά από πρόταση του δημάρχου Σπύρου Σταματόπουλου,ο οποίος αιτιολογώντας την πρότασή του ανέφερε ότι ο Δήμος Σικυωνίων οφείλει να στηρίζει και επανειλημμένα έχει στηρίξει δρώμενα πολιτισμού,που δεν μπορεί να σηκώσει «Η ΜΗΚΩΝΗ»,πετώντας ουσιαστικά το γάντι στον πρόεδρο του φορέα να σοβαρευτεί….και να θέσει υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου το περιεχόμενο και την στόχευση του πολιτιστικού προγραμματισμού της «ΜΗΚΩΝΗ»,ώστε και οι δημοτικοί σύμβουλοι να αποφασίσουν μετά λόγου γνώσεως για τον δεσμευτικό – σε ετήσια βάση – διπλασιασμό της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης από το Δήμο Σικυωνίων.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτο εξ” αναβολής θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Σικυωνίων ο διπλασιασμός της ετήσιας επιχορήγησης της «ΜΗΚΩΝΗ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator