Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: Σκαρφάλωσαν στην έδρα και έβγαλαν... σηκωτούς τους συμβολαιογράφους - ΒΙΝΤΕΟ

0«Ντου» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών έκαναν περίπου 150 άτομα προκειμένου να εμποδίσουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών την Τετάρτη (9/11).

Οι διαμαρτυρόμενοι εισέβαλαν στην αίθουσα και αφού έβρεξαν την ειρηνοδίκη, την πήραν κυριολεκτικά σηκωτή, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει κάτω στο πάτωμα και να χτυπήσει. Επιπροσθέτως, πολλούς συμβολαιογράφους τους σήκωσαν στον αέρα και τους έβγαλαν έξω από την αίθουσα, με κάποιους μάλιστα να χτυπούν και τις γυναίκες.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών: Σκαρφάλωσαν στην έδρα και έβγαλαν... σηκωτούς τους συμβολαιογράφους - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator