Κώστας Καλατζής Δήμαρχος Νεμέας: «Προδότες γ@μημένοι...» - ΒΙΝΤΕΟ

0Στο protothema.gr αναφέρθηκε σε ανάρτηση στις 4 Νοεμβρίου 2016: «Με ένταση ξεκίνησαν στο Ναύπλιο οι εργασίες της 6ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης για την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Ελλάδος και της Γερμανίας.
Οπαδοί της ΛΑΕ μαζί με τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη, Ραχήλ Μακρή, Κώστα ‘Ησυχο, Στάθη Λεουτσάκο και Θανάση Πετράκο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Ωστόσο δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν το χώρο του κτιρίου της Παλιάς Βουλής στο Ναύπλιο, αφού τους εμπόδισαν τα ΜΑΤ.
Ακούστηκαν συνθήματα, όπως «αέρα-αέρα, να φύγει η χολέρα», «Μαζί, μαζί, να φύγουν οι Ναζί», ενώ είχαν και πανό: «Απέλαση στους οικονομικούς δολοφόνους», «Έξω ο Φούχτελ από το Ναύπλιο» .
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για προσβολή του τοπικού βουλευτικού κόσμου από την συγκεκριμένη συνάντηση. «Εδώ δεν μιλάμε για ελληνογερμανική συνεργασία. Εδώ είναι η αποικιοποίηση της Ελλάδας από τη Γερμανία. Εδώ μιλάμε ότι ο Γερμανός θέλει να φτωχοποιήσει την Ελλάδα, να την ληστέψει. Δεν θέλουμε μνημόνια. Δεν θέλουμε την Ελλάδα »μπανανία»». Να σταματήσει εδώ αυτή η Συνέλευση», κατέληξε.
Στο χώρο της εκδήλωσης παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός και Επιτετραμένος της Καγκελαρίου για την Εληνογερμανική Συνέλευση Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης».

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 2:10 και μετά:ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Καλατζής Δήμαρχος Νεμέας: «Προδότες γ@μημένοι...» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator