Δεύτερο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ!

0Το άσπιλο και αμόλυντο κόμμα του σοσιαλιστικού μπερμπαντισμού της κοινωνίας έχει τον απέθαντο

Κάποιος που γεννήθηκε τη δεκαετία του '70 κι άρχισε να ερμηνεύει πολιτικά γεγονότα στις αρχές της δεκαετίας του '80 δεν θα μπορεί να θυμηθεί εποχή που να μην είχαμε ΠΑΣΟΚ. Πάντα ΠΑΣΟΚ. Συνέχεια ΠΑΣΟΚ.

Κι όποτε έλειπε το λογότυπο του κόμματος ήταν παρούσα η... οσμή του ήθους και του ύφους του. Και η Νέα Δημοκρατία να βρισκόταν στην κυβέρνηση, η πασοκάρα εξουσίαζε. Με τα στελέχη της που είχαν ανοιχτά πουκάμισα και ορθάνοιχτα στόματα, εκτοξεύοντας ακατάστατες ιαχές για τον Αντρέα «που τους έδωσε ψωμί». Αλήθεια, αναρωτήθηκε ποτέ κάποιος τι στην ευχή είχε μέσα αυτός ο άρτος και η πατρίδα μας μετατράπηκε σε μια από τις κολάσεις που βλέπουν στα οράματά τους οι σαμάνοι της Λατινικής Αμερικής έπειτα από την κατανάλωση πεγιότ*;

Και πάνω στη μνημονιάρα που μας τρέσαρε ο δυσπερίγραπτος ΓΑΠ ο ανωφελής, και μόλις τα θύματα στο ελληνικό θρίλερ νόμιζαν ότι ψυχορραγεί πολιτικά το βδέλυγμα της ερημώσεως και σφραγίζεται η πύλη της κολάσεως με εκλογικό μαύρο βουλοκέρι, τσουπ ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά! Και αντιπρόεδρος μάλιστα. Και το βλέμμα του να πετάει σπίθες λες κι αντίκρισε σπαλομπριζόλα δίκιλη, ψημένη στη σχάρα έπειτα από προσεγμένο μαρινάρισμα.

Και όλοι όσοι σιχαίνονται (και δεν είναι λίγοι) το κόμμα-ακρίδα περισσότερο κι από σαλάχι βραστό σε ζωμό από σάπια ρέγκα να σκέφτονται σοβαρότατα τη μετανάστευση. Πολλοί, μάλιστα, το έπραξαν κιόλας.
Και τώρα που κυβερνά ο σύριζας κι ο μύριζας βλέπεις δώθε κείθε ακροβολισμένους σε στρατηγικές θέσεις κεκραγμένους πασοκτζήδες! Το φάντασμα του κόμματος που μας εξοικείωσε με ό,τι χειρότερο υπάρχει στην ανθρώπινη φύση και στη συμπεριφορά των μαζών παίρνει ξανά και ξανά σάρκα και οστά και κάθεται στον αραχνιασμένο θρόνο του προτεκτοράτου.

Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν χρειαζόμαστε εκλογές για να στρώσουμε, αλλά έναν βαρβάτο εξορκισμό από σύσσωμη την Ιεραρχία της Εκκλησίας. Αμήν!

* Ψυχεδελικό μανιτάρι. Μόνο οι σαμάνοι το αντέχουν. Ισως και όσοι έχουν επιβιώσει από παρατεταμένη έκθεση σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ.

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεύτερο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator