Τόσο θα σας κόψουμε!...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Υπαναχωρεί λέει το ΔΝΤ στην απαίτησή του, πως για να συμμετάσχει στο ελληνικό "πρόγραμμα" (όπως λέμε σφαγείο) πρέπει να γίνει διευθέτηση (εμείς εννοούμε κόψιμο, σβήσιμο, αυτοί εννοούν άλλα πράγματα) του ελληνικού χρέους.

Άλλη μιά επιτυχία της "πρώτης φοράς τόσο σκ@τά" κυβέρνησης:μας έκανε να φτάσουμε να θεωρούμε σύμμαχο το ΔΝΤ!
Να παρακαλάμε να συμμετέχει στην σφαγή μας και ο αρχηγός των τοκογλύφων!
Και βέβαια τώρα που ο πρωθυπουργός-πινόκιο έσπευσε και προκειμένου να τελειώσει με επιτυχία(!) και η δεύτερη "αξιολόγηση", να προσφέρει το κεφάλι του λαού "επί πίνακι" στους "εταίρους"-τοκογλύφους, θα του μείνει στο χέρι η μείωση του ελληνικού χρέους, όπως του έμεινε το "παράλληλο" πρόγραμμα, το σκίσιμο των μνημονίων, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η κατώτερη σύνταξη στα 751 ευρώ, και τόσα άλλα "αριστερά" και ξεχασμένα.
(παρένθεση: Αυτό που για να ολοκληρώσεις μία πρόταση με επιτυχία και με σιγουριά πως είπες αυτό που ήθελες να πεις, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα κάρο εισαγωγικά "...", πρέπει να λογίζεται ως μία ακόμη επιτυχία των δωσιλόγων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο επτά χρόνια τώρα και που προκειμένου να ωραιοποιήσουν την προδοσία τους και να εξαπατήσουν την κοινή γνώμη, έχουν βαλθεί ν' αλλάξουν τα φώτα στην γλώσσα μας αλλάζοντας και παραποιώντας έννοιες, λέξεις, φράσεις, σε σημείο που για να τις χρησιμοποιήσεις πρέπει να εξηγείς συνεχώς τί ακριβώς σημαίνουν και όχι τί εννοούν με αυτές οι απολογητές του σύγχρονου ευρωπαϊκού νεοναζισμού της "ενωμένης" Ευρώπης)

Φτάνουμε στο τέλος του 2016 και όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούμε (ευτυχώς), πως πάμε απ' το κακό στο χειρότεροκαι πως πρόκειται για μιά κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων, που διαδέχτηκαν τους προηγούμενους πολιτικούς απατεώνες και που θαπαραδώσουν την σκυτάλη στους επόμενους πολιτικούς απατεώνες,που ήταν πριν έρθουν αυτοί.
Μέχρι να μάθουμε εμείς να μην ψηφίζουμε πολιτικούς απατεώνες.

Μέχρι τότε μπορούμε να ασχολούμαστε με την σύνθεση του ΕΣΡ, την "παράγκα" στο ποδόσφαιρο, να γράφουμε και να διαβάζουμε περισπούδαστα άρθρα για την εκλογή στην προεδρία των ΗΠΑ ενός ακόμη υπηρέτη του συστήματος και γενικά να μας απασχολούν όλα αυτά τα σοβαρά ζητήματα που θα μας δώσουν ψωμί να φάμε, και οπωδήποτε θα εξασφαλίσουν το μέλλον μας.

Καλό Σαββατοκύριακο, και καληνύχτα μας!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 19, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τόσο θα σας κόψουμε!..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator