Αυτή είναι η Ολλανδέζα γυμνάστρια που έχει τρελάνει τον ΓΑΠ (ΦΩΤΟΣ)

0



Εδώ και εννέα περίπου μήνες δημοσιεύματα αναφέρονται στην Ολλανδέζα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι η γυναίκα που τον οδήγησε στο χωρισμό με την Αντα Παπανδρέου είναι μεγαλύτερή του, γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στη Σκιάθο καί ότι έχει κλέψει την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού.

Η εφημερίδα Spirto δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφίες της γυναίκας αυτής και αποκαλύπτει το όνομά της αλλά και πληροφορίες για τη ζωή της.

Πρόκειται για την Γουέντι Κόνελι, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι και εκείνη χωρισμένη, χωρίς να έχει πάρει διαζύγιο με τον σύζυγό της (όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου) και έχει δυο παιδιά.

Η Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Αμστερνταμ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι γυμνάστρια και ότι διατηρεί δικό της γυμναστήριο personal training.

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου, κατά το δημοσίευμα πάντα, επισκέπτεται τακτικά τη χώρα μας τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ η μια της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο. Εκεί άλλωστε γνωρίστηκε πέρυσι με τον πρώην πρωθυπουργό και εκεί την απαθανάτισε φέτος ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Spirto.

Με τον κ.Παπανδρέου γνωρίστηκαν στο νησί των Σποράδων όταν εκείνος ετοιμαζόταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόκινγκ. Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν.

Οσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει γνωρίσει την Κόνελι στην κόρη του Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο, καθώς και ότι οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού.

Το δημοσίευμα, πάντως, καταλήγει ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός στο να προχωρήσει στο τρίτο στεφάνι...








Πηγή: Spirto
Φωτογραφίες: Spirto
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτή είναι η Ολλανδέζα γυμνάστρια που έχει τρελάνει τον ΓΑΠ (ΦΩΤΟΣ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator