Φοβερή ατάκα Δήμα: Γιατί να μη γίνει το επόμενο Πρωθυπουργικό γραφείο στη Κόρινθο; ο Σαράφης ήταν πιο έξυπνος δηλαδή;;;

0Φοβερή ατάκα του Χρίστου Δήμα στο Twitter με αφορμή τη λειτουργία του νέου γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όπου εγκαινίασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας.


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φοβερή ατάκα Δήμα: Γιατί να μη γίνει το επόμενο Πρωθυπουργικό γραφείο στη Κόρινθο; ο Σαράφης ήταν πιο έξυπνος δηλαδή;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator