Ομολογία Γεροβασίλη: Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται

0



Στην παραδοχή ότι «σήμερα στο δημόσιο υπάρχουν υπάλληλοι που κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται και τι κάνουν», προχώρησε κατά τη διάρκεια της σημερινής, δεύτερης ημέρας συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα στη Βουλή, η νέα υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη. «Αυτό το θέμα αντιμετωπίζεται με το νομοσχέδιο», πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.

Η παρατήρηση της υπουργού ήρθε ως απάντηση στην τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΑΔΕΔΥ Δημήτρη Μπράτη, σύμφωνα με τον οποίο «το δημόσιο χρειάζεται προσλήψεις και όχι κινητικότητα. Το ν/σ είναι ένα βήμα στην προσπάθεια συνολικής αντιμεταρρύθμισης. Επιχειρείται κινητικότητα σε ένα δημόσιο το οποίο έχει μόλις 567.000 υπαλλήλους και έχει χάσει από το 2011 370.000 υπαλλήλους. Απορώ τι μετατάξεις θα γίνουν σε ένα χώρο που υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις; Πού υπάρχει πλεοναζον προσωπικό για να μετακινηθεί;», πρόσθεσε ο κ. Μπράτης.

Να σημειωθεί ότι η σημερινή άποψη της κ. Γεροβασίλη ήρθε να προστεθεί σε αυτή που εξέφρασε χθες ο εισηγητής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ότι υπάρχουν τεμπέληδες στο δημόσιο, στους οποίους, όπως είπε, μέσω του ν/σ πρέπει να δοθούν κίνητρα, ώστε να μετακινηθούν σε άλλη υπηρεσία για να δουλέψουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ομολογία Γεροβασίλη: Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator