Δραματική νύχτα στις ΗΠΑ, με το ένα πόδι στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ

0



«H σιωπηλή πλειοψηφία είναι με τον Τραμπ» το σύνθημα του αμερικανού που πανηγυρίζει στο Μανχάταν (Φωτογραφία: Reuters )

Ουάσινγκτον
Στην απόλυτη ανατροπή εξελίχθηκε η μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο χάρτης βάφεται κόκκινος με τον Ντόναλντ Τραμπ και τις δημοσκοπήσεις να πέφτουν στο απόλυτο κενό. Πήρε την Φλόριντα -χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να κερδίσει τον Λευκό Οίκο- μαζί με την Β.Καρολίνα και το Οχάιο. Μπροστά σε εκλέκτορες με 238 έναντι 209 της Κλίντον, ενώ προηγείται και σε εθνικό επίπεδο. Πέφτουν οι ασιατικές αγορές. Η αγωνία στο «κόκκινο» διεθνώς...

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δραματική νύχτα στις ΗΠΑ, με το ένα πόδι στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator