ΠΟΛΑΚΗΣ: «Πόσους οίκους ανοχής έχετε στο Αγαθονήσι;» !!!

0Πόσες άδειες οίκων ανοχής έχει εκδώσει ο Δήμαρχος Αγαθονησίου, των 153 κατοίκων , ρώτησε δύο φορές με απίστευτο έγγραφό του το Δήμο, το υπουργείο Υγείας του κ. Πολάκη!

Όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος του νησιού, Ευ. Κοττορός, έλαβε ένα έγγραφο που απευθυνόταν σε όλους τους δημάρχους και ένα προσωπικό!

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, που δεν απάντησε φυσικά στα ανόητα έγγραφα, του τηλεφώνησαν και διεμήνυσαν πως πρέπει να τους πει πόσες άδειες για οίκους ανοχής έχουν εκδοθεί στο νησί, γιατί ο χρόνος πιέζει και πρέπει να “κλείσουν” τα σχετικά στατιστικά στοιχεία.

Βέβαια ότι, το νησί δεν έχει γιατρό δεν απασχολεί το Υπ. Υγείας, αλλά και ότι έχει μόνο ένα Δημοτικό Υπάλληλο, επίσης κανένα και καμία υπηρεσία δεν απασχολεί…
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΑΚΗΣ: «Πόσους οίκους ανοχής έχετε στο Αγαθονήσι;» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator