Φιντέλ Κάστρο: Κουβανοί πανηγυρίζουν στο Μαϊάμι για τον θανατό του - ΒΙΝΤΕΟ

0Πηγή: REUTERS / JAVIER GALEANO


Η είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο γέμισε με θλίψη τόσο τους θερμούς και πιστούς υποστηρικτές του, όσο και Κουβανούς, κυρίως τους νεότερους σε ηλικία, που πριν αναλάβει την εξουσία ο Ραόυλ, ένιωθαν καταπιεσμένοι και υποστήριζαν ότι ο εμβληματικός ηγέτης της χώρας ξεπεράστηκε από τον χρόνο και το τελευταίο διάστημα της προεδρίας του, ουσιαστικά εμπόδιζε την Κούβα να προχωρήσει.

Σε μια άλλη γωνιά της Γης, Κουβανοί βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν. Στο Μαϊάμι της Φλόριντα και συγκεκριμένα σε περιοχή που ονομάζεται «μικρή Αβάνα», εκατοντάδες μετανάστες ξεχύθηκαν στις κεντρικές λεωφόρους και χορεύοντας και τραγουδώντας, γιόρτασαν με αφορμή το θάνατο του Κάστρο.Δημοσίευση: Νοεμβρίου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φιντέλ Κάστρο: Κουβανοί πανηγυρίζουν στο Μαϊάμι για τον θανατό του - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator