«Καρφάρα» Άδωνι σε Τσίπρα: Στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον Αρτεμίου

0



Ανάμεσα στους χρήστες στο twitter που σχολίασαν το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Κούβα ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Με μία «τρολίστικη» ανάρτηση στο Twitter, ο ίδιος καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει μαζί του στην Αβάνα και τον Κύπριο δικηγόρο των offshore Αρτέμη Αρτεμίου ο οποίος όπως είχε αποκαλυφθεί είχε ταξιδέψει μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα.

«Πρόεδρε @atsipras σε παρακαλούμε στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον κ. Αρτεμίου…κρίμα να χαλάσεις την παράδοση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Καρφάρα» Άδωνι σε Τσίπρα: Στο ταξίδι σου στην Κούβα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τον Αρτεμίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator