Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον ΠΑΟ - Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες

0



Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες 5-0 τους «πράσινους», στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής της Κ20

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Αν η καλή ημέρα φαίνεται από το πρωί, τότε στον Ολυμπιακό θα πρέπει να… πετάνε από χαρά, βλέποντας την ομάδα Κ20 του συλλόγου να διαλύει τον Παναθηναϊκό με 5-0, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 22 πόντους, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό στους 21, σπάζοντας, παράλληλα το αήττητο των πρασίνων, που μέχρι σήμερα μετρούσαν επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές από πλευράς «ερυθρόλευκων» ο Βρουσάι, που σημείωσε δύο τέρματα, αλλά και τρεις πιτσιρικάδες που έχουν… μεγαλώσει απότομα, μέσω των συμμετοχών τους στην ανδρική ομάδα, των Ανδρούτσου (2 γκολ), Μανθάτη (1 ασίστ, 1 ασίστ) και Τσιμίκα (2 ασίστ).

Ο πρώτος ήταν αυτός που με την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα, έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά με 1-0, όταν και σε μία γρήγορη «ερυθρόλευκη» επίθεση, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με αριστερό σουτ νίκησε τον Χαλκίδη.

Ο δεύτερος ήταν πρωταγωνιστής της φάσης του 62ου λεπτού, με τον Μανθάτη να εκμεταλλεύεται το μεγάλο του προσόν, που δεν είναι άλλο από την ταχύτητα, να φεύγει από τα δεξιά και με σέντρα να βρίσκει το κεφάλι του Βρουσάι για το 2-0.

Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί, ήρθε και ο τρίτος, ο Τσιμίκας, με μία φάση αντίστοιχη με αυτή του 62’, να βρίσκει με νέα σέντρα το κεφάλι του Βρουσάι και αυτός, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το «ερυθρόλευκο» πάρτι, όμως, δεν είχε τελειώσει και στο 74’ και πάλι ο Ανδρούτος, με ιδανικό τελείωμα, μετά από γύρισμα εκ νέου του Τσιμίκα (δεύτερη ασίστ), νίκησε τον Χαλκίδη για το 4-0.

Τον… εφιάλτη των παικτών του Παναθηναϊκού, ολοκλήρωσε ο Μανθάτης, δύο λεπτά λεπτά πριν το φινάλε, όταν και μετά από μπαλιά του Πανάγου, είδε τον Χαλκίδη εκτός θέσης και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας, ολοκλήρωσε με τον πλέον… ονειρικό για του φίλους της ομάδας του, τρόπο την αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 5-0.

Ολυμπιακός: Aγγελόπουλος, Πανάγου, Νικολάου, Τόλι, Τσιμίκας (78’ Κούγιος), Λάμπρου, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Κηπουρός (67’ Βάρκας), Βρουσάι, Ανδρούτσος.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Μαυρομάτης, Ευαγγέλου (18’ Θεοχάρης), Ανδρέου, Μίγγος, Παπανικολάου (77’ Δημητρούλας), Αγγελόπουλος, Πίσπας, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (68’ Κουντουριώτης).
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον ΠΑΟ - Καταιγιστικοί οι «ερυθρόλευκοι» πιτσιρικάδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator